Jij bent de spil in het project en je weet het team te motiveren om van elk project een succes te maken. Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel en je werkt graag samen met anderen. De uitdaging die je zoekt, vind je als projectleider bij ons in Moerdijk.

Projectleider 

De overheid heeft de komende jaren een flinke uitdaging met het renoveren en vervangen van een groot aantal bruggen en sluizen. Daarom ben jij als projectleider hard nodig! Als kartrekker ben jij verantwoordelijk voor de projectbegeleiding van diverse projecten tot een omvang van ca. €10.000.000,-.  

 • Je werkt aan variërende projecten, van een nieuw te bouwen beweegbare brug tot een meerjarig onderhoudscontract van een stormvloedkering
 • Je wordt al actief betrokken vanaf de tenderfase, waar je kan meedenken in planning, budget, uitvoeringmethodiek en kansen en risico’s
 • Je stuurt dagelijks de engineering, werkvoorbereiding en de uitvoering aan
 • Je stuurt het project op basis van de GROTIK-methode en rapporteert aan directie
 • Voor opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers ben jij het aanspreekpunt
Wie zijn wij?

KnookStaal is ruim 80 jaar actief in de wereld van staal- en werktuigbouwkundige installaties voor de infrasector. Wij richten ons op nieuwbouw, renovatie en onderhoud van bruggen en sluizen.

Het proces van ontwerp, engineering, productie, montage en inspectie en onderhoud voeren wij in eigen beheer uit. Dit doen wij vanuit onze vestiging in Moerdijk met een enthousiast team van ca. 30 eigen medewerkers.

Wat krijg je van ons?

Je hebt een uitdagende rol waarbij je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt om jouw werk succesvol te maken. Je werkt in een leuke werkomgeving in een collegiaal bedrijf met een stevige ambitie om continue te verbeteren. Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • Een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden (38 vrije dagen obv fulltime), en ruimte voor opleidingen om je verder te ontwikkelen
 • Een elektrische lease auto om opdrachtgevers en projectlocaties en te bezoeken
 • Goede pensioenregeling via PMT
Wat zoeken we in jou?

Jij bent hét aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, dus heldere communicatie is voor jou vanzelfsprekend. Met jouw organisatietalent hou jij het overzicht als de druk wordt opgevoerd. Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding richting werktuigbouwkunde of civiele techniek. Verder vragen wij het volgende van jou:

 • Kennis van ontwerp- en productieprocessen van staalconstructies
 •  Minimaal 3 jaar ervaring in de infrasector als projectleider
 • Kennis van UAV(-GC), RAW en projectmanagement


Solliciteren of contact?

Direct solliciteren? Dat kan. Stuur je CV naar werken@knookstaal.nl.
Vragen over de procedure? Die kan je eenvoudig stellen aan Lianne de Kievit (recruiter) per telefoon of Whatsapp via 06 – 39354073.

Acquisitie door W&S bureaus is niet gewenst omdat we de werving volledig in eigen beheer uitvoeren.