Duizenden mensen maken dagelijks gebruik van bruggen en sluizen. KnookStaal zorgt dat deze infrastructurele staalconstructies veilig en betrouwbaar zijn. Om zeker te zijn dat de kunstwerken met de juiste kwaliteit worden gebouwd, gerenoveerd en/of onderhouden willen wij ons team met jou als werkvoorbereider uitbreiden!

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider bereid je fabricage- en montagewerkzaamheden voor die zowel in onze constructiehal in Moerdijk als buiten op locatie plaatsvinden. Je bent een team met de projectleider, evt. engineers, en de werkplaats chef. Een goede samenwerking is bepalend voor het projectsucces 

  • Bezoeken van project locatie en het gereed maken van alle informatie voor de engineers, monteurs en de werkplaats chef
  • Het uitvoeren van prijsaanvragen en inkoop van materialen en onder aanneming.
  • Controleren van tekeningen en het opstellen van uitvoerings- en veiligheidsplannen
Wie zijn wij?

KnookStaal is ruim 80 jaar actief in de wereld van staal- en werktuigbouwkundige installaties voor de infrasector. Wij richten ons op nieuwbouw, renovatie en onderhoud van bruggen en sluizen.

Het proces van ontwerp, engineering, productie, montage en inspectie en onderhoud voeren wij in eigen beheer uit. Dit doen wij vanuit onze vestiging in Moerdijk met een enthousiast team van ca. 30 eigen medewerkers.

Wat krijg je van ons?

Je hebt een uitdagende functie waarbij je veel samen met je collega’s aan verschillende innovatieve infraprojecten werkt. Je werkt aan complexe zware staalconstructies, dus er valt veel te leren. Je kan ook rekenen op:

  • Een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden (38 vrije dagen obv fulltime dienstverband)
  • Goede pensioenregeling via PMT
  • Een leuke werkomgeving in een collegiaal bedrijf met een stevige ambitie om continue te verbeteren


Wat zoeken we in jou?

Kenmerken als flexibiliteit, verantwoordelijkheid en een organisatietalent zitten van nature in jou en samen met je collega’s weet jij onze projecten tot een succesvol eind te brengen.

  • We leren graag van jou en wensen daarom dat je minimaal 2 jaar ervaring hebt in de infrasector
  • Een afgeronde HBO-opleiding richting werktuigbouwkunde of civiele techniek
  • Samenwerken doe je graag, maar je kunt zelfstandig werken en je neemt verantwoordelijkheid voor je werk


Solliciteren of contact?

Direct solliciteren? Dat kan. Stuur je CV naar werken@knookstaal.nl.
Vragen over de procedure? Die kan je eenvoudig stellen aan Lianne de Kievit (recruiter) per telefoon of Whatsapp via 06 – 39354073.

Acquisitie door W&S bureaus is niet gewenst omdat we de werving volledig in eigen beheer uitvoeren