Jij zorgt ervoor dat de projectadministratie voor onze infra staalbouw projecten en onze montage- en onderhoudscontracten op rolletjes loopt. Dit doe je in een omgeving waarin je met veel mensen in contact komt. Je voorziet het managementteam en de directie van de beste financiële analyses en adviezen. Jij bent de eindverantwoordelijke voor de financiële resultaten van twee entiteiten, Hollandia en Knook Staal.

Projectcontroller 

Als projectcontroller vervul je een belangrijke rol in het team van onder andere projectmanagement, inkoop en werkvoorbereiding. Je draait je hand niet om voor een goede managementrapportage en zorgt voor onderbouwde analyses en adviezen richting collega’s. Andere werkzaamheden zien er als volgt uit:

  • Bewaking van de financiële positie van projecten, signalering van afwijkingen en meer/minderwerk is bij jou in goede handen
  • Samen met de manager finance organiseer en controleer je de projectadministratie
  • Je ondersteunt de projectleiders bij werkkapitaalmanagement op projecten
Wie zijn wij?

Wij zijn Hollandia, een Hollands familiebedrijf dat al meer dan 90 jaar in Europa actief in het bouwen van staalconstructies en projecten. Dit doen wij vanuit vijf bedrijven in de wereld van bruggen, sluizen, hoogbouw, stadions en raffinaderijen.

Hollandia Industrial voert montageprojecten uit binnen de utiliteitsbouw en petrochemie. Dit doen we vanuit onze locatie in Klundert met zo’n 60 collega’s bij Industrial.

KnookStaal is 82 jaar actief in de wereld van staal- en werktuigbouwkundige installaties voor de infrasector. Projecten zijn vaste en beweegbare bruggen, sluizen en keringen.

Wat krijg je van ons?

Je hebt een veelzijdige rol in het monitoren van onze projecten. Het vakgebied finance ontwikkelt snel. Daarom hechten wij veel waarde aan kennis en bieden we je opleidingsmogelijkheden om expert te worden in jouw vak. Dit mag je ook verwachten:

  • Werken in een familiebedrijf dat gekenmerkt wordt door het omkijken naar elkaar, sociale activiteiten en projecten waar we heel trots op zijn
  • Afwisselend takenpakket voor 2 verschillende entiteiten met elke hun eigen vakgebied
  • Af en toe een dagje vrij? Geen probleem, wij bieden 40 vrije dagen per jaar


Wat zoeken we in jou?

Budgetten opstellen, projectadministratie bijhouden en rapportages maken. Dit zijn jouw belangrijkste verantwoordelijkheden en hierin voel jij je helemaal thuis. Dit vragen wij nog meer van jou:

  • Een afgeronde hbo-opleiding richting Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie
  • Jij gaat accuraat te werk en vindt het leuk om met cijfers te werken
  • Je bent sterk in je communicatie en het meenemen van “non-financials” in jouw plannen en rapportages
  • Minimaal 3 jaar werkervaring. Bij voorkeur in een projecten omgeving


Solliciteren of contact?

Direct solliciteren? Dat kan. Stuur je CV naar werken@knookstaal.nl.
Vragen over de procedure? Die kan je eenvoudig stellen aan Lianne de Kievit (recruiter) per telefoon of Whatsapp via 06 – 39354073.

Acquisitie door W&S bureaus is niet gewenst omdat we de werving volledig in eigen beheer uitvoeren