Jij bent een allrounder in staal! Lassen, snijden, boren, slijpen en samenstellen: jij weet alles van het maken van staalconstructies. Door je afwisselende takenpakket blijf je lekker bezig en werk je zelfstandig aan verschillende projecten in onze werkplaats in Moerdijk.

Constructiebankwerker

Als constructiebankwerker stel jij staalconstructies zelfstandig samen vanaf tekening. Voor renovatieprojecten demonteer en renoveer je constructies en zorg je ervoor dat bijvoorbeeld een brug of sluisdeur weer zo goed als nieuw wordt.

  • Afwisseling in je werk is belangrijk, daarom voer je verschillende werkzaamheden uit en samen gaan we je talent verder ontwikkelen
  •  Jij weet van aanpakken en staat voor je geleverde kwaliteit
  • Je werkt voornamelijk in onze werkplaats, maar je vindt het ook niet erg om op zijn tijd collega’s in de buitendienst te ondersteunen op een projectlocatie
Wie zijn wij?

KnookStaal is ruim 80 jaar actief in de wereld van staal- en werktuigbouwkundige installaties voor de infrasector. Wij richten ons op nieuwbouw, renovatie en onderhoud van bruggen en sluizen.

Het proces van ontwerp, engineering, productie, montage en inspectie en onderhoud voeren wij in eigen beheer uit. Dit doen wij vanuit onze vestiging in Moerdijk met een enthousiast team van ca. 30 eigen medewerkers.

Wat krijg je van ons?

Je hebt een uitdagende functie waarbij je veel samen met je collega(‘s) aan verschillende innovatieve infraprojecten werkt. Je werkt aan complexe zware staalconstructies, dus er valt veel te leren. Jij kan ook rekenen op:

  • Een leuke werkomgeving in een collegiaal bedrijf met een stevige ambitie om continue te verbeteren
  • Een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden (38 vrije dagen obv fulltime)
  • Goede pensioenregeling via PMT


Wat zoeken we in jou?

Jij hebt een passie voor techniek, werktuigbouwkundige installaties en staalconstructies. Verder verwachten wij het volgende van jou:

  • We leren je graag het vak als jij gemotiveerd bent om wat nieuws te leren!
  •  Samenwerken doe je graag, maar je kunt zelfstandig werken en je neemt verantwoordelijkheid voor je werk
  •  Je bent flexibel als het werk hierom vraagt


Solliciteren of contact?

Direct solliciteren? Dat kan. Stuur je CV naar werken@knookstaal.nl.
Vragen over de procedure? Die kan je eenvoudig stellen aan Lianne de Kievit (recruiter) per telefoon of Whatsapp via 06 – 39354073.

Acquisitie door W&S bureaus is niet gewenst omdat we de werving volledig in eigen beheer uitvoeren