Jij bent allround inzetbaar! Lassen, boren, slijpen en bouwen jij weet alles van het samenstellen van staalconstructies. Door je diverse takenpakket blijf je lekker bezig en werk je zelfstandig aan verschillende projecten vanuit onze fabriek in Moerdijk.

Constructiebankwerker

Als constructiebankwerker lees jij de tekeningen af en stel jij onze constructies zelfstandig samen. Voor renovatieprojecten demonteer en renoveer je constructies en zorg je ervoor dat de constructies weer zo goed als nieuw worden. Afwisseling in je werk is belangrijk, daarom voer je verschillende allround werkzaamheden uit, van lassen tot samenstellen. Jij hebt een goede kijk op controle van je werk en zorgt voor kwaliteit. 

Je werkt voornamelijk in onze werkplaats, maar je vindt het ook niet erg om op zijn tijd in te vallen bij je collega’s in de buitendienst op de projectlocatie.  

Wie zijn wij?

Wij, Knook Staal en Machinebouw, zijn ruim 80 jaar actief in de wereld van staal- en werktuigbouwkundige installaties voor de infrasector. Projecten zijn vaste en beweegbare bruggen, sluizen en keringen. Dit zijn uiteenlopende projecten zoals de nieuwbouw van de Michiel de Ruyterbrug, een beweegbare brug in Urk of een meerjarig onderhoudscontract voor rijks- of provinciale overheden.

Een uniek punt is dat wij het proces van tendering, engineering, productie, montage en inspectie en onderhoud in eigen beheer uitvoeren. Dit doen wij vanuit onze vestiging in Moerdijk met een hecht en stabiel team van ca 30 vaste medewerkers.

Wat krijg je van ons?
  • Een uitdagende rol waarbij je veel samen met je collega(s) aan verschillende innovatieve infraconstructies werkt en veel zelfstandigheid krijgt.
  • Een baan bij een hecht familiebedrijf dat ruim 80 jaar bestaat met een betrouwbare en sterke naam in de markt.
  • Goede pensioenregeling via PMT.
  • En niet te vergeten: een hecht en stabiel team met lange dienstverbanden!


Wat zoeken we in jou?
  • Passie voor techniek, werktuigbouwkundige installaties en staalbouwconstructies.
  • We leren je graag het vak graag, als jij gemotiveerd bent om wat nieuws te leren!
  • Samenwerken doe je graag, maar je weet ook goed zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren.
  • Je weet je flexibel op te stellen als het werk hierom vraagt.


Solliciteren of contact?

Direct solliciteren? Dat kan. Stuur je CV naar werken@knookstaal.nl.
Vragen over de procedure? Die kan je eenvoudig stellen aan Britt van der Spoel (Recruiter) via Whatsapp of per telefoon via 06 – 38 55 84 65.

Acquisitie door W&S bureaus is niet gewenst omdat we de werving volledig in eigen beheer uitvoeren