Jij bent een allround WTB-er! Expertise op het gebied van montage, laswerk of aandrijftechniek? Als buitendienst monteur weet jij met je flexibele werkhouding complexe infraconstructies te repareren en beschikbaar te houden. Dankzij jouw werk blijft een goede doorstroom van scheepvaart en wegverkeer mogelijk!

Servicemonteur

Jij bent de expert en weet onze infraconstructies zoals bruggen, sluizen en keringen samen te stellen en te repareren. Jij bent actief bij onze opdrachtgevers op locatie, maar je vindt het ook niet erg om op zijn tijd bij te springen in onze fabriek in Moerdijk.

  • Het inspecteren van de technische conditie van bruggen en sluizen en hierover rapporteren aan de werkvoorbereiding
  • Je werkplek is veelal op projectlocatie, variërend van de brugkelder van de Van Brienenoordbrug tot en met een historische sluiskolk in de binnenstad
  • De werkzaamheden variëren van onderhouds- en inspectiewerk aan een mechanische aandrijving tot het herstellen van een aanvaarschade
Wie zijn wij?

KnookStaal is ruim 80 jaar actief in de wereld van staal- en werktuigbouwkundige installaties voor de infrasector. Wij richten ons op nieuwbouw, renovatie en onderhoud van bruggen en sluizen.

Het proces van ontwerp, engineering, productie, montage en inspectie en onderhoud voeren wij in eigen beheer uit. Dit doen wij vanuit onze vestiging in Moerdijk met een enthousiast team van ca. 30 eigen medewerkers

Wat krijg je van ons?

Je hebt een uitdagende functie waarbij je veel samen met je collega(‘s) aan verschillende innovatieve infraprojecten werkt en veel zelfstandigheid krijgt. Je werkt aan complexe zware staalconstructies dus er valt veel te leren. KSM is een collegiaal bedrijf met een leuke werkomgeving, waar ambitie om continue te verbeteren voorop staat. Verder kun je het volgende verwachten:

  • Een goed uitgeruste servicebus om doelmatig storingen op te lossen
  • Een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden (38 vrije dagen obv fulltime)
  • Goede pensioenregeling via PMT
Wat zoeken we in jou?

Jij hebt passie voor techniek, werktuigbouwkundige installaties en staalconstructies. Als servicemonteur ben je het visitekaartje van KnookStaal bij onze opdrachtgevers.

  • We leren je graag het vak, als jij gemotiveerd bent om wat nieuws te leren!
  • Samenwerken doe je graag, maar je kunt zelfstandig werken en je neemt verantwoordelijkheid voor je werk
  • Je bent flexibel als het werk hierom vraagt


Solliciteren of contact?

Direct solliciteren? Dat kan. Stuur je CV naar werken@knookstaal.nl.
Vragen over de procedure? Die kan je eenvoudig stellen aan Lianne de Kievit (recruiter) per telefoon of Whatsapp via 06 – 39354073.

Acquisitie door W&S bureaus is niet gewenst omdat we de werving volledig in eigen beheer uitvoeren.