Techniek leren in de praktijk, en hier ook nog voor verdienen? Dan ben je van harte welkom in onze werkplaats in Moerdijk. Je krijgt volle aandacht en begeleiding om je tot medewerker productietechniek te ontwikkelen. Na jouw opleiding zijn er veel mogelijkheden binnen KnookStaal om verder te groeien.

Leerling medewerker productietechniek (BBL)

De functie van Leerling medewerker productietechniek gaat niet snel vervelen! Als leerling medewerker productietechniek leer je de fijne kneepjes van ons vak in de metaalbewerking. Denk daarbij aan: tekeningen lezen, lassen, machinaal bewerken, monteren, boren en het slijpen waar de vonken vanaf spatten. Je komt op bijzondere plaatsen terecht, zo ga jij bruggen, sluizen en keringen van zowel buiten als vanbinnen bekijken! Je leert het vak dus zowel in de fabriek als buiten op locatie, lekker afwisselend!

  • Ontwikkel jezelf in een wereld waar de komende jaren enorm veel werk te realiseren is
  • Tijdens je opleidingsperiode loop je op verschillende afdelingen stage
  • Leer het vak van constructiebankwerker en lasser
Wie zijn wij?

KnookStaal is ruim 80 jaar actief in de wereld van staal- en werktuigbouwkundige installaties voor de infrasector. Wij richten ons op nieuwbouw, renovatie en onderhoud van bruggen en sluizen.

Het proces van ontwerp, engineering, productie, montage en inspectie en onderhoud voeren wij in eigen beheer uit. Dit doen wij vanuit onze vestiging in Moerdijk met een enthousiast team van ca. 30 eigen medewerkers.

Wat krijg je van ons?

Je gaat werken op een leuke werkplek waar jouw ontwikkeling centraal staat. Onder begeleiding van ervaren collega’s leer jij de kneepjes van het vak, terwijl je een leuk salaris verdient. Daarnaast kan je rekenen op:

  • Een baan bij een hecht familiebedrijf dat ruim 80 jaar bestaat met een betrouwbare en sterke naam in de markt, dat staat goed op je cv!
  • Goede pensioenregeling via PMT, lekker voor de toekomst
  •  Tijdens jouw opleiding verdien je geld, zelfs voor de dag op school krijg je betaald


Wat zoeken we in jou?

Leren in de praktijk is helemaal jouw ding. Je hebt de ambitie om een mbo 2 of 3 diploma te behalen. Je kunt hierna nog doorleren, maar dit is geen must.

  • Jouw vmbo-diploma heb je al op zak, of je zit in het laatste jaar van je vmbo
  • Je hebt affiniteit met techniek, en leert liever in de praktijk dan uit theorieboeken
  • Tijdens je werk maak je opdrachten voor school waar je cijfers voor krijgt, na werk kan jij genieten van je vrije tijd!


Solliciteren of contact?

Direct solliciteren? Dat kan. Stuur je CV naar werken@knookstaal.nl.
Vragen over de procedure? Die kan je eenvoudig stellen aan Lianne de Kievit (recruiter) per telefoon of Whatsapp via 06 – 39354073.

Acquisitie door W&S bureaus is niet gewenst omdat we de werving volledig in eigen beheer uitvoeren