Hier vindt u een overzicht van onze openstaande vacatures

Open sollicitatie 

Geen openstaande vacature, maar wel interesse in een baan bij Knook Staal en Machinebouw? Neem dan contact met onze recruiter, Britt van der Spoel, per telefoon of Whatsapp via 06 – 38 55 84 65. Mailen kan natuurlijk ook, stuur dan uw sollicitatiebrief inclusief cv naar  werken@knookstaal.nl
Acquisitie door W&S bureaus is niet gewenst omdat we de werving volledig in eigen beheer uitvoeren. Gelieve GEEN telefonisch contact op te nemen. 

Wie zijn wij?

Knook Staal en Machinebouw is 82 jaar actief in de wereld van staal- en werktuigbouwkundige installaties voor de infrasector. Projecten zijn vaste en beweegbare bruggen, sluizen en keringen. Dit zijn uiteenlopende projecten zoals de nieuwbouw van de Michiel de Ruyterbrug, een beweegbare brug in Urk of een meerjarig onderhoudscontract voor rijks- of provinciale overheden.

Een uniek punt is dat wij het proces van tendering, engineering, productie, montage en inspectie en onderhoud in eigen beheer uitvoeren. Dit doen wij met een hecht en stabiel team van 25 vaste medewerkers. Ter uitbreiding van ons team hebben we verschillende vacatures openstaan, bekijk de openstaande vacatures op deze pagina & solliciteer direct!